BEFORESCHOOL                   AFTERSCHOOL                   CLUB COPII

                       PROGRAMUL DE VACANTA                 WEEKEND ACTIV

 

1. Beforeschool

2. Afterschool

3. Weekend activ

4. Programul de vacanta

5. Cluburile  sportive

6. Minicluburi

7. Cursurile de limbi straine

8. Meditatiile

9. Drumetii

10. Party


1. Beforeschool
 asigura copilului dumneavoastra supravegherea si instruirea specializata inaintea orelor de scoala. De asemenea, aveti posibilitatea sa alegeti si frecventarea unui curs de limbi straine, computer, sau aprofundarea cunostintelor de limba si literatura romana sau matematica prin ore suplimentare.Program Beforeschool Oraselul de Copii:
7:30 – 8:00 Primirea copiilor
8:00 – 10:30 Asistenta si ajutor in efectuarea temelor sustinute de profesori de specialitate de limba si literatura romana si matematica.
10:30 – 11:30 Curs de limba engleza ( 2 ore/sapt)
11:30 – 12:00 Dejun
12:00 – 12:30 Transport de la beforeschool catre scoala.
Transportul si servirea mesei sunt optionale.

2. Afterschool  ofera copilului dumneavoastra siguranta, dar si o continuare a activitatilor educative. Astfel, elevul beneficiaza de asistenta si indrumare de specialitate in efectuarea temelor pentru acasa.
Optional, se pot alege activitati de educatie artistico-plastica, aprofundarea unei limbi straine sau pregatire suplimentara la matematica sau la limba si literatura romana.
Pentru o buna selectare a activitatilor dorite va rugam sa vizualizati sectiunea   minicluburi, cursuri de limbi straine, meditatii.

Program  Afterschool Oraselul de Copii:
12:00 – 12:30 Transport de la scoala la Aferschool
12:30 – 13:00 Masa de pranz
13:00 – 13:30 Activitati recreative
13:30 – 15:30 Asistenta si ajutor in efectuarea temelor
15:30 - 15:45 Activitati recreative
15:45 – 16:00 Gustare
16:00- 17:30 Curs de limba straina/ Activitate miniclub
17:30 - 19:00– Transport catre casa / Activitati optionale

Ridicarea copiilor peste ora 19:00 este posibila cu achitarea unui tarif  separat de 20 lei/h.
Transportul si servirea mesei sunt optionale

3. Weekend activ reprezinta o noua metoda de petrecere a timpului liber pentru cei mici, astfel incat prin joc si buna dispozitie I se ofera copilului posibilitatea dobandirii unor noi informatii din diferite specialitati, dar si practicarea unor activitati sportive sau creative.
Programul este flexibil si poate fi stabilit de comun acord si impreuna cu parintii, tinand cont de preferintele copiilor.
Pentru o buna selectare a activitatilor dorite, va rugam sa vizualizati sectiunile : minicluburi, ateliere de creatie, cluburi sportive, cursuri de limbi straine, meditatii.
Transportul si servirea mesei sunt optonale.

4.Programul de vacanta isi propune sa fie o alternativa benefica de petrecere a timpului liber pentru copii, atunci cand parintii sunt prea ocupati si nu pot pleca in concediu.
Orarul include pachete educationale variate, astfel incat sa ofere copiilor atat activitati recreativ-educative, cat si activitati sportive in aer liber.

Va propunem urmatoarea schema orara:
8:00 – 9:00 Primirea copiilor
9:00 – 10:00 Efectuarea temelor de vacanta
10:00 – 11:30 Activitati in aer liber
11:30 – 13:00 Activitati miniclub
13:00 – 13:30  Masa de pranz
13:30 – 14:00 Activitati recreative
14:00 – 15:30 Activitati miniclub/ Limba straina / Lectura
15:30 – 16:30 Activitati in aer liber&Gustare
16:30 – 18:30 Sport
18:30 – Plecare spre casa

Ridicarea copiilor peste ora 19:00 este posibila cu achitarea unui tarif  separat de 20 lei/h.
Transportul si servirea mesei sunt optionale
Acest program este flexibil, putand fi modificat in functie de preferintele solicitantilor.

 
          5.  Cluburile  sportive  ofera posibilitatea dezvoltarii armonioase a trupului, dar si petrecerea, in mod placut, a timpului liber.           
Miscarea reprezinta stilul de viata al copiilor si nu trebuie sa fie  ingradita. Sportul le dezvolta spiritul competitiv, ii invata sa piarda, dar si sa castige, sa-si controleze teama, vointa, si sa aspire catre perfectiune.
Pentru weekend activ  sau programul de vacanta  propunem sa selectati unul din urmatoarele cursuri:
  • Dans
  • Inot
  • Tenis
  • Aikido
ATENTIE!!!! Activitatile de club sportiv Oraselul de Copii  sunt accesibile si fara inscrierea copilului in programele de before/afterschool, vacanta sau week-end interactiv.

6. Minicluburile
reprezinta o alternativa in educatia copiilor, fiind organizate pe anumite discipline sau activitati creative ce tin cont de preocuparile si aptitudinile fiecaruia.
Minicluburile sunt un nou mod de completare si aprofundare a cunostintelor de cultura generala prin utilizarea unor metode modern si distractive de invatare. Ele isi propun sa dezvolte copiilor:
  • Abilitati de folosire a computerului
  • Stimularea expresivitatii si creativitatii
  • Deprinderi practice si gospodaresti
  • Aptitudini artistice si muzicale
  • Competente de comunicare
Conceptul “Funny” presupune imbogatirea cunostintelor de biologie, geografie, istorie, literatura printr-o metoda noua de abordare a temelor respective, avand la baza tehnici interactive de asimilare a informatiilor.

ATENTIE!!!! Minicluburile Oraselul de Copii  sunt accesibile si fara inscrierea copilului in programele de before/afterschool, vacanta sau week-end interactiv.

7. Cursurile de limbi straine
ofera posibilitatea largirii universului cunoasterii printr-un studiu adecvat, adaptat “vremurilor” actuale.
Copiii accepta mai usor o schimbare in viata lor prin asimilarea rapida a informatiilor, a termenilor specifici unei limbii straine. Oportunitatile comunicarii libere intr-o limba internationala deschid noi perspective asupra formarii personale.
Cursurile isi propun folosirea unor metode moderne, interactive, care sa accentueze dezvoltarea competentelor de baza ( a intelege, a citi, a vorbi, a scrie). La alegere, pot fi organizate cursuri individuale sau de grup, centrate pe necesitatile participantilor. La cerere, parinti pot privi evaluarea progresului inregistrat de copil pe parcursul sedintelor, avand drept scop imbunatatirea procesului de invatare printr-o buna comunicare.

Clubul “ Oraselul copiilor” organizeaza urmatoarele cursuri de limbi straine : engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa.
Copii care urmeaza cursurile de limba engleza in cadrul clubului Oraselul de Copii vor avea posibilitatea de a obtine certificate lingvistice Cambridge corespunzatoare varstei si gradului lor de competenta.
Cursurile de limbi straine ORASELUL DE COPII urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie, in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.
Cursurile ORASELUL DE COPII, de limbi straine, sunt structurate pe module, de la nivel incepator si pana la avansat.
Cursurile sunt organizate pe grupe de 6 -10 cursanti, in functie de  nivelurile de competenta lingvistica, niveluri stabilite in urma unei testari  preliminare.
Cursurile sunt organizate in module de 20 de sedinte.Predarea presupune una sau doua sedinte saptamanale a cate 90 minute fiecare.

Pretul se achita in doua rate: 50% la inscriere si 50% in maxim 15 de zile de la data inceperii cursului.
Materialele de studiu nu sunt incluse in pretul cursului.
Examenul final si diploma de finalizare a cursului sunt incluse in pret.

Profesori
Toti profesorii de limbi straine de la ORASELUL DE  COPII  sunt cadre didactice profesioniste, absolventi ai facultatilor de profil, cu experienta temeinica in predarea limbilor straine, cu stagii de perfectionare in tara si strainatate.
Toti sunt familiarizati cu metodele de predare moderne interactive, care pun accentul pe comunicare, fara a neglija insa explicatiile si exercitiile gramaticale si lexicale.
Profesorii indruma si monitorizeaza pas cu pas progresul cursantilor.

Manuale
Copilasii de la clubul de limbi straine ORASELUL DE COPII  beneficiaza de manuale de ultima ora ale editurilor de cel mai mare prestigiu international, precum Oxford University Press, Macmillan, Longman, Express Publishing, SGEL-Madrid, Hatier-Didier, Hachette, Guerra, Edilingua, Langenscheidt, Hueber,etc.
Manualele sunt completate de caiete de exercitii, casete audio si video, CD-uri. La acestea profesorii adauga texte, exercitii lexicale si gramaticale, inregistrari audio adaptate nevoilor specifice ale cursantilor, oferite de centrul de resurse al clubului ORASELUL DE COPII.

De asemenea , in aceeasi cladire functioneaza Centrul de limbi straine THOMAS MULLER LEARNING CENTER care ofera o gama variata de cursuri destinate adultilor. Pentru mai multe amanunte, vizitati site-ul www.elimbistraine.ro.

ATENTIE!!!! Cursurile de limbi straine  Oraselul de Copii  sunt accesibile si fara inscrierea copilului in programele de before/afterschool, vacanta sau week-end interactiv!

8. Meditatiile  reprezinta un mod de aprofundare a cunostintelor de matematica si limba si literatura romana, necesare sustinerii testarilor nationale obligatorii pentru incheierea unui ciclu de invatamant.
Elevii se pot pregati temeinic pentru examenul de bacalaureat sau pentru formele de evaluare din gimnaziu. Oferta noastra este centrata pe invatarea rapida si eficienta a notiunilor de baza ce asigura promovarea examenelor, dar si pentru imbogatirea cunoastintelor pentru cei care doresc obtinerea unor note mari.
Meditatiile completeaza cunostiintele dobandite in scoala, oferindu-i elevului incredere in sine, dar si posibilitatea promovarii cu succes a examenelor nationale. Totodata, ele sunt un sprijin financiar si pentru parinti, care nu au posibilitatea asigurarii unei pregatiri particulare. Aceste cursuri sunt organizate in grupe de 6-8 elevi, in functie de nivelul cunostintelor elevilor sau , la cerere, pot fi si cursuri individuale.

ATENTIE!!!! Meditatiile Oraselul de Copii  sunt accesibile si fara inscrierea copilului in programele de before/afterschool, vacanta sau week-end interactiv!

9. Drumetii 

Clubul Oraselul de Copii organizeaza in perioada vacantelor scolare excursii si tabere scolare extrem de distractive si amuzante pentru micutii nostri.
In cadrul acestora oferim condiţii de cazare, masă şi entertainment la cele mai înalte standarde, cu respectarea riguroasă a normelor de siguranţă si igiena.
Personalul nostru specializat veghează atent la îmbinarea plăcută a activităţilor educative, de socializare şi de recreere.
Calitatea acestui gen de servicii este garantata de profesionalismul si experienta agentiei de turism organizatoare THOMAS MULLER TRAVEL
Vă invităm să ne contactati pentru a va face cunoscute ofertele şi pachetele de tabere, precum si  pentru orice alte detalii şi informaţii.           


10. Party

Clubul Oraselul de Copii va ofera posibilitatea organizarii unui eveniment deosebit pentru copilul dumneavoastra. Sarbatorirea zilei de nastere a celui mic nu mai este o problema, deoarece spatiul clubului este suficient, iar animatorii nostri raspund oricaror exigente din partea prichindeilor. Vă aşteptăm!

Apelati la noi cu incredere ! ENJOY  YOUR  LIFE !